Ce soluție există când vrei să dăruiești cuiva flori dar, nu le poți dărui imediat ce le-ai cumpărat, sau destinatarul nu le poate purta de grijă și ajung să se ofilească fără să se fi bucurat de atenția cuvenită. Soluția este să oferi un buchet sau aranjament cu flori de săpun.

O floare de săpun este realizată din săpun parfumat, mai exact, din multe petale de săpun ce iau formă de flori reale.

Sunt potriviți în orice ocazie: aniversări, zile de naștere, nunţi, Valentine’s Day, Ziua Mamei sau iți poți face ție un cadou. Sunt o alternativă deosebită a buchetelor clasice. În plus, flori de săpun sunt minunate pentru a adăuga puțină culoare decorului dvs. Deci, bineînțeles, se găsesc într-o varietate de culori. Mai exact, trandafiri, garoafe, margarete, gerbera și crizanteme puteți găsi aproape orice floare.

Inspiră mirosul profund și relaxant al florilor de săpun. Ori de câte ori doriți, folosiți o petală din floarea de săpun și folosiți-o pentru a vă spăla mâinile sau a face o baie relaxantă.

Nu numai că nu au nevoie de îngrijire, dar spre deosebire de florile adevărate, cele din săpun arată la fel de proaspete și azi și mâine și la următoarea aniversare. Dacă vrei ca aranjamentul să iți reziste foarte mult timp, nu trebuie decât să îl feriți de lumina directă a soarelui şi să nu îl udați.

Florile de săpun își păstrează mirosul, întrecându-le la această performanță chiar și pe cele adevărate.

Pentru că au niște culori vii, chiar și cu trandafiri din săpun îți poți transmite sentimentele la fel de bine ca oferind flori adevărate. Roșu înseamnă dragoste; alb acceptare; roz prietenie; iar albastru admirație. Alege cu atenție!

La prima vedere, până să le atingi, ai putea să spui că trandafirii de săpun sunt trandafiri adevărați. Atenția pentru detalii le conferă o aparentă fragilitate, dar materia primă din care sunt creați, o rezistență aparte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *